901 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentebouillonkaasmelknootmuskaatolijfolieoreganopeterseliepijnboompittenrozemarijnspinazietijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pijnboompittensaus met kaas

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, feta, groene olijven, kappertjes, knoflook, manchego, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenfondue met kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, citroensap, comté, emmentaler, fontina, gorgonzola, gruyerekaas, kikkererwt, knoflook, maytag, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, raclettekaas en roquefort

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Witloofsalade met kaas

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroensap, kaas, kervel, knoflook, notenolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, veldsla, walnoten, witloof en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vermicelli of fideo met knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, fideos pasta, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, vermicelli en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met bladgroente, knoflook en chilipeper

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vergine olijfolie, fusilli, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, savooiekool, strozzapreti, trofie, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...