Recept uit Sous-vide thuis:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: