324 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloemkoolboterbroodcourgetteeifetafruitgeitenkaasgroenteknoflookkruidennotenolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperspinazietomaatuivleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Kippenbouillon, groente & pesto

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, cheddar, ciderazijn, dragon, extra vierge olijfolie, kruiden, goudse kaas, kip, knoflook, meiraapje, mierikswortel, peterselie, seizoensgroenten, snijbiet, spinazie, venkel, voorjaarsgroenten, walnoten en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Snijbietsoep met linzen - minestra di coste e lenticchie

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, langkorrelige rijst, linzen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Groentesoep met basilicum en knoflook - soupe au pistou

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, macaroni, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, snijbiet, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Recept uit Het insectenkookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, buffalo's, courgette, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, rode wijn, snijbiet, sperziebonen, spinazie, tomaat in blik, ui, witte bonen, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / insecten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Snijbietnerven met spaanse saus uit de oven

Ingrediënten:
gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, snijbiet, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Ingrediënten:
baars, bloem, boerenkip, boter, cavolo nero, cayennepeper, cheddar, coquilles, jumbogarnalen, kreeft, kruimige aardappel, melk, mosterd, olijfolie, poon, prei, prosecco, red leicester, schelvis, snijbiet, tongschar, ui, venkel, wortel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Minestrone van de vroege herfst

Ingrediënten:
aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Calzone

Ingrediënten:
broccoli, groente, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kookboek: Superveg

Ingrediënten:
artisjok, asperge, aubergine, avocado, bladgroenten, bloemkool, boerenkool, bonen, broccoli, brood, chilipeper, courgette, doperwten, eiwitten, feta, granen, groene tomaten, groenten, honing, knoflook, knolselderij, koolrabi, paddenstoelen, paprika, peulvruchten, rode biet, sla, snijbiet, spinazie, spruitjes, tomaat, tomatensalade, tonic, venkel, waterkers, winterpompoen, witlof, wortel, zoete aardappel en zomerpompoen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bier, buffelmozzarella, hamburgers, geitenkaas, groente, knoflook, lasagne, mozzarella, paarse basilicum, pasta, peper, pizzadeeg, spaghetti, verse pasta, wijn, zeewier en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jansz: lunchen aan de Amsterdamse grachten

Ingrediënten:
aubergine, avocado, biet, bloemkool, burrata, champignons, chocolade, compote, eieren, eiwit, fondant, geitenkaas, groenten, hopjesvla, hummus, kip, koekjes, koffie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peren, pijnboompitjes, rucola, spinazie, taart, thee, tomaat, tomaten, truffel, truffelpasta, vanilleroomijs en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, groente, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bosui, caponata, champignon, chili, chipolataworstjes, couscous, couscoussalade, ei, feta, granaatappel, groenten, kip, kippenpoten, miso, orecchiette, parelcouscous, pasta, pesto, pitabroodjes, ratatouille, risotto, snijbonen, truffelmayonaise en witte courgette

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pompoen-kastanje puree met hazelnoot crumble

Ingrediënten:
water, peterselie, brood, crème fraîche, parmezaanse kaas, hazelnoot, gezouten boter, groenten, hazelnoten, kastanjes, parmezaanse kaas, pasta, pitten, pompoen, pompoen, puree, verse peterselie, water en 
zout en peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Jip En Jij (Gezond En Glutenvrij) + Winactie

Ingrediënten:
amandelen, amarant, cashewnoten, crackers, granola, groenten, kaas, kikkererwten, lijnzaad, muesli, notenmix, pasta, pompoenpitten, quinoa, rijst, roggebloem, rozijnen, sesamzaadjes, sojabonen, tarwemeel en zonnebloempitten

Haal meer recepten op...