Snijbietsoep met linzen - minestra di coste e lenticchie

Je vindt dit recept op pagina 273 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Plac - Prutje met puntpaprika en bleekselderij

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Petjel selderij (Selderij met saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Katenspek met verse kapucijners

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands