75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouquet garnicognacdroge witte wijnhaasjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepatrijspeperrode wijnsjalotsuikertijmtomaatuivleesbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Konijn met bloed

Ingrediënten:
bloed, bloem, knoflook, konijn, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, rode wijn, ui, verse tijm, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, courgette, konijn, konijnenfond, olie, peper, prei, vastkokende aardappel, verse peterselie, witte champignons, wortels en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Konijn in witte wijn

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, konijn, kruiden, olijfolie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eend met sinaasappel tweede versie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, curaçao, eendenlever, jonge eend, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, sjalot, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gesmoorde fazant met paddestoelen en spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, fazant, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, ongerookt spek, paddestoelen, pancetta, plantaardige olie, rode wijn en ui

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in witte wijn - gibelotte de lapin

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, konijn, marc de provence, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, ui, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

blanquette van konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, charlotte aardappelen, eigeel, knoflook, konijn, kruidnagel, peper, prei, room, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemarineerde en gestoofde haas

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, doorregen spek, haas, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vleesbouillon, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met fruit - fagiano alla frutta

Ingrediënten:
blauwe druif, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, fazant, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, walnoten, witte druif en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Wildstoofschotel - venison stew

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, knoflookzout, spekvet, ui, water, wildstoofvlees, worcestersaus, worteltjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Gestoofd konijn met stroop

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookt spek, kaneelpoeder, konijnenbout, peper, appel-perenstroop, rode wijn, sjalot, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...