Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude abrikozensoep
- Ingrediënten:
- abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroenrasp, ei, groente, knoflook, komkommer, limoensap, melk, olie, olijfolie, peper, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, taugé, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Chez Adriaan: