Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Koolrabi 'carpaccio'
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, koolrabi, koolzaadolie, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Salades:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: