Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnsjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Dressing van gerookte knoflook

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, laurier, mierikswortel, oregano, peper, sherryazijn, tijm en zout

Soort:
roken / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / avondmaal uit Home Made winter:

Bonencocotte met gepofte knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, peen, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, witte bonen en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zwart gebakken cajun-visfilets

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, oregano, tijm, witvisfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerig gebakken zwarte bonen

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gerookte tofu, gerookt-paprikapoeder, kidneybonen, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Uiensoep met mosterdzaad, rauwe ui en tijm

Ingrediënten:
boter, harde abdijkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, mosterdzaad, peper, prei, runderbouillon, tijm, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kip met veertig tenen knoflook

Ingrediënten:
baguette, bleekselderij, kip, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Paddestoelen, knoflook en sjalotten met ricotta

Ingrediënten:
boter, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, citroen, dragon, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, knoflook, minisjalotjes, munt, olijfolie, pernod, peterselie, portobellopaddestoelen, ricotta, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, balsamicoazijn, bieslook, boter, fleur de sel, hazelnootolie, jeneverbessen, knoflook, laurier, peper, pepermengsel, reerug, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, balsamicoazijn, bieslook, boter, fleur de sel, hazelnootolie, jeneverbessen, knoflook, laurier, melange van 5 soorten peper, peper, reerug, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Haal meer recepten op...