53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbladerdeegbloembotercourgetteeikaasknoflookmelkoreganopaneermeelpaprikapoederpecorinopeperpizzadeegricottarode paprikaslagroomsnijbietspinazietomaatuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Picknick / lunch uit De zomerkeuken:

Ricottataart met zomerse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ei, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pizzapastei met gorgonzola en venkel

Ingrediënten:
ei, gorgonzola, kaas, knoflookteen, olie, pizzadeeg, pizzakruiden, rozemarijn, veldchampignon, venkelknol, peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Mexicaanse taart

Ingrediënten:
eieren, gemalen komijn, kaas, guacamole, korianderzaadjes, nachochips, olijfolie, rode paprika, rode peper, knoflook, ui, wraps en zwarte bonen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrecept spek-uientaart

Ingrediënten:
eieren, kaas, olijfolie, paprikapoeder, bladerdeeg, ontbijtspek en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Geroosterde Sjalot Hartige Taart Met Rozemarijn En Ricotta

Ingrediënten:
banaansjalotten, zout, gezouten boter, gruyère, lichte basterdsuiker, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rozemarijn, scharreleidooier, scharreleieren, tarwebloem en versgemalen zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:

preitaart

Ingrediënten:
ei, hartig deeg, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, slagroom en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Regenboogpastei - torta rustica arcobaleno

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, fontina, gekookte ham, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, slagroom, spinazie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pompoenpastei - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, eierdooier, gedroogde paddestoelen, gruyère, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pizzadeeg, pruimtomaten, pruimtomaten in blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Tarte tomates

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gelaagde groentetaart

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Bloemkooltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, bloemkool, boter, ei, geelwortelpoeder, nigellazaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, wit sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene-groentetaart - torta di erbette e carciofi

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, raapstelen, snijbiet, spinazie, ui, verse marjoraan, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Artisjokkentaart

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, ei, korstdeeg voor artisjokkentaart, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini di zucchine

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...