Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Parelhoenjus
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, laurier, olie, parelhoenkarkas, parures van groenten, tijm en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Cajun koken: