555 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloemeigroentebouillonkaaslauriernootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomspinazietijmuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pastitsio

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, korte pasta, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Omelettaart in vijf kleuren

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignons, citroen, courgette, ei, knoflook, margarine, mascarpone, melk, nootmuskaat, oranje paprika, oude kaas, paprikapoeder, pesto, peterselie, prei, sambal, sjalot, spinazie, vleestomaat en zwarte olijven

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Romige bloemkoolsoep met stilton

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, crème fraîche, kalfsbouillon, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, slagroom, stilton en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...