Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, citroensap, fruit, gember, gula djawa, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, laos, limoensap, lombok, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, santen, trassi, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: