Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sesamolie, sjalot, sojasaus, specerijen, suiker, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Salades:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: