Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap, ketjap manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, suiker, tofu, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: