Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Gehakte eieren met rijst
- Ingrediënten:
- boter, bruine rijst, ei, knoflook, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, sjalot, slagroom, water, witte wijn, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: