Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, donkere sojasaus, ei, fijne tafelsuiker, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, suiker, tofu, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: