Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij kung pao kip
- Ingrediënten:
- chilisaus, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïzena, rijstazijn, suiker, water en wijnazijn
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, avocado, bloem, boter, broccoli, bruine basterdsuiker, bruine suiker, chilipepervlokken, ei, gember, honing, kipfilet, knoflook, komkommer, lente-ui, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, rode ui, sesamolie, slagroom, sojasaus, ui, wijnazijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Smokey Goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: