186 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbotercitroencitroensapcrème fraîcheeigerookte zalmgrof zeezoutknoflookkruidenmelkmosterdolieolijfoliepeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikeruiviszalmfiletzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gerookte zalm, mierikswortel & dille

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, dille, gerookte zalm, kristalsuiker, mierikswortel, peper, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravad lax met mosterd-dille

Ingrediënten:
brood, citroen, dijonmosterd, gehakt, grof zeezout, honing, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peperkorrels, sinaasappel, toast, venkelzaad, verse dille, verse peterselie, wodka en zalmfilet

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Zweedse zalm

Ingrediënten:
dijonmosterd, dille, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, suiker, witte wijnazijn, zalm, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Flinterdunne zalm

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Haal meer recepten op...