Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean: