Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: