Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Gegrilde sjalot
- Ingrediënten:
- koriander, limoen, olijfolie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Tex-mex
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, munt, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: