Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui met room
- Ingrediënten:
- boter, room, nootmuskaat, room, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De pastabijbel: