Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, honing, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: