Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Stukjes vis met tomaten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, droge witte wijn, groene paprika, groentebouillon, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2: