Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: