Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Lamsschenkel
- Ingrediënten:
- lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: