Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Istanbul: