Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Deutsche Küche: