Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: