Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Petrezselymes újkrumpli - Aardappelen met peterselie
- Ingrediënten:
- nieuwe aardappelen, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Spaans: