Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: