Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Peterselie-kruidensalade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Meditteraan
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsfond, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: