Recept uit De kunst van het koken:
Vinaigrette à la crème - Zure roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, eidooier, kervel, peterselie, pimpernel, slagroom, vinaigrette en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: