Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin Dauphinois - Gegratineerde plakjes aardappel met melk, kaas en een vleugje knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, gruyère, knoflook, melk en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, ei, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van I love food & wine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.: