Recept uit Solo Food:
Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroen, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, trostomaten en vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, ei, garam masala, gemberpoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Vegalicious:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Solo Food:
Recept van Food & Friends: