35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroengrascitroensapcitroenschilfruitgemberketjapketjap maniskipfiletknoflookkokosmelklimoenlimoensapoliepaprikapoederrode chilipepersjalottrassiuivissauswaterwitte peperzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde en gelakte slaharten

Ingrediënten:
citroenrasp, fleur de sel, hoisinsaus, koriander, little gemsla, peper, rode nerf zuring, sesamzaad, sojasaus, thaise basilicum en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Platte vogels

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gember, knoflook, koriander, korianderzaad, lente-ui, limoen, maldonzout, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Thaise linzensoep met chiliolie

Ingrediënten:
citroen, citroenblaadjes, citroenen, citroengras, gedroogde rode linzen, gehakt, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, limoensap, rode chilipeper, rode currypasta, sjalot, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, knoflook, tomatenpuree, ui, gember en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Thaise linzensoep met chiliolie recept - Food and Friends

Ingrediënten:
citroen, citroenblaadjes, citroenen, citroengras, gedroogde rode linzen, gehakt, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, limoensap, rode chilipeper, rode currypasta, sjalot, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, knoflook, tomatenpuree, ui, gember en zonnebloemolie

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met zoete aardappel, cantharellen, kool en koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met paksoi en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paksoi, paprikapoeder, pijnboompitten, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees - empal daging

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met aardappelen en cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cashewnoten, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees, extra gekruid - empal pedas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade van boontjes - lalab boentjis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, limoensap, limoenschil, olie, sambal badjak, sperziebonen, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Paddestoelensalade - lalab tjendawan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, cantharel, champignon, citroensap, citroenschil, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, limoenschil, maïskorrels, oesterzwam, olie, paddestoelen, rode paprika, sambal oelek, sjalot, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Thaise kipsalade

Ingrediënten:
chili, dressing, fruit, kip, kippendijen, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoensap, olie, paprika, peper, peper en zout, pindakaas, rijstazijn, rode paprika, rode peper, sesamolie, sla, sojasaus, vissaus, water, witte peper, wortel, wortelen en zout

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...