Recept uit Solo Food:
Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroen, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, trostomaten en vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, garam masala, kaneel, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, kurkuma, limoen, olie, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegalicious:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes: