Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroengras, citroensap, fruit, gula djawa, knoflook, korianderpoeder, laos, lombok, munt, olie, peper, salamblaadjes, santen, sjalot, trassi, ui, vissaus, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: