Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: