Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bouillon, brood, citroensap, curry, groente, knoflook, komijn, komkommer, koriander, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, peper, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Mijn Recepten: