Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, gehakt, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turquoise: