Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, bouillon, brood, citroen, courgette, fruit, gember, groente, kikkererwten, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, pasta, ui, vis, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wateetons:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: