Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sojasaus, tijm, trassi, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: