209 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloneiknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrunderbouillonrunderlappenrunderstoofvleestomaatuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Stoofvlees

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, knoflook, marsala, rode wijn, sukadelappen, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Stoofvlees met kriek

Ingrediënten:
boter, grove mosterd, kersenjam, kruidnagels, laurierblaadjes, peper, runderstoofvlees, tijm, knoflook, uien en zout

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Stoofvlees met appel en Altbier

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroentijm, boter, grove mosterd, laurierblad, peper, rodewijnazijn, runderlappen, knoflook, uien, volkorenbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

stoofvlees met bier en koffie

Ingrediënten:
azijn, balsamicoazijn, champignons, donker bier, bloem, laurierblaadje, ontbijtkoek, pils, riblappen, rode paprika, runderbouillon, runderfond, sterke koffie, knoflook, tijm, uien, vet en 
zout en peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gezouten rundvlees

Ingrediënten:
laurierblad, mergpijp, nitraat, prei, stoofvlees, verse tijm, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...