Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, gember, groente, knoflook, koriander, lente-ui, peper, peterselie, rode paprika, rundvlees, sjalot, sojasaus, suiker, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: