Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Moro: