Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, blanke azijn, boter, broccoli, citroensap, ei, groente, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, peper, sperziebonen, spitskool, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Keukendagboek 2: