Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, bouillon, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, risottorijst, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Indorock:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: