44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebleekselderijcitroensapcrème fraîcheeigroentebouillonknoflooklauriermelkolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterselierode uirode wijnrozemarijnsjalotslagroomtijmtomatenpureeuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd kardoen van vang en portsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kardoen, morieljes, olijfolie, paddestoelen, port, rode ui, rundervang, shiitakes, truffel en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenstoof met sperziebonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, droge sherry, druivenpitolie, groene paprika, groentebouillon, maïsolie, paddenstoelenbouillon, portobello, shiitake, sperziebonen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, droge sherry, druivenpitolie, groene paprika, groentebouillon, maïsolie, paddenstoelenbouillon, portobello, shiitake, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische champignon Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoenstrudel

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, crème fraîche, filodeeg, paddestoel, kalkoenvlees, kippenbouillon, margarine, olijfolie, saffraandraadjes, sjalot en verse dragon

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenweekwater, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Calzone

Ingrediënten:
bloem, boter, paddestoel, knoflook, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, spinazie, tijm, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddenstoelenstoof met tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, groentebouillonblokje, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, paddenstoelen, bladpeterselie, rode wijn, roomboter, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kalkoen Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalkoenborstfilet, olijfolie, paddenstoelen, parmaham, rozemarijn, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaten

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, citroensap, ei, melk, paddestoel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gesmoorde fazant met paddestoelen en spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, fazant, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, ongerookt spek, paddestoelen, pancetta, plantaardige olie, rode wijn en ui

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met paddestoelen en bechamel

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroensap, eierdooier, gruyère, melk, olijfolie, paddestoel, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Recept uit Bouillon:

Strudel van bospaddenstoelen en kastanjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bundelzwammen, cantharel, citroenrasp, eekhoorntjesbrood, filodeeg, kastanje, knoflook, olijfolie, paddenstoel, paddenstoelenbouillon, sjalot, stekelzwammen, tijmblaadjes en ui

Soort:
quiche / paddenstoelen
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Timballo alla teramana

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, doperwt, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, rozemarijn, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bessenjam, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, broodkruim, ei, kippenlever, knoflook, madeira, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paddenstoelen, rode ui, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, truffelolie, ui en worcestersaus

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...