Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: